Dikkat! Elektrik kesintisi var

Dikkat! Elektrik kesintisi var

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ), Hakkari merkez ve ilçelerinde 22 ve 23 nisan tarihlerinde elektrik kesintisine gidileceğini duyurdu.

A+A-

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş tarafından yapılan duyuruda 22 ve 23 Nisan tarihlerinde Hakkari, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca'da uygulanacak olan elektrik kesitisi duyuruldu. 

Duyuruda şöyle denildi: 

TEİAŞ İşletme Bakım Müdürlüğü tarafından direkler arası gevşek bağlantısının sökülmesi için aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

22.04.2018 tarihinde 05:00-08:00 saatleri arasında Hakkari Merkez, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca ilçesinin tamamında programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

AY-YAPI ENERJİ TAŞ. İNŞ. TEM. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ firmasının gerilim dönüşüm işi için aşağıda belirtilen bölgelerde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

23.04.2018 tarihinde 08:00-12:00  saatleri arasında Dağgöl Mahallesine Bağlı Şehit Selahattin Caddesinde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

23.04.2018 tarihinde 12:00-18:00 saatleri arasında Bulak Mahallesine Bağlı Mühürdaroğlu Caddesi, Kayacan Caddesi, 23 Nisan İlk Öğretim Okulu ve Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesinde programlı elektrik kesintisi uygulanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.