Eş Başkan Sarı Çalışmaları yerinde takip etti

Eş Başkan Sarı Çalışmaları yerinde takip etti

Yüksekova'da yağan Karla karışık yağmur nedeniyle tıkanan rögarların açılması için başlatılan çalışmaları Eş Başkan Sarı yerinde takip etti.

A+A-

Yüksekova'da akşam saatlerinde yağan karla karışık yağmur nedeniyle yaşanan su taşkınları ve bu nedenle tıkanan rögarların açılması için Yüksekova Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü, Araç Sevk ve Bakım Amirliği ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri seferber oldu.

Rögarların açılması için yapılan çalışmayı ise Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı yerinde takip ederek bilgi aldı. Yapılan çalışmalar kapsamında kapalı olan rögarlar iş makineleri ve yer yer bilek gücü ile açıldı.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı İrfan Sarı, “Yoğun yağan karla karışık yağmur nedeniyle rögar giderlerimizin çoğu tıkanmıştır. Buna yönelik arkadaşlarımızla birlikte bir çalışma başlattık. Yaklaşık bir saatlik müdahale sonucu kapanan rögarların açmış bulunmaktayız. Ama tabii bu daha bir başlangıç ve bundan önceki çalışmaların bu tip durumları engellediği, buna yönelik çözüm bulmadan yeni bir işlem yapıldığı görülüyor. Önümüzdeki zamanlarda daha koordineli çalışacağız. Ekiplerimiz bu yönlü projelerini hazırlıyorlar. Çözüm noktasında en hızlı en ivedi şekilde hizmet başında olacağız” dedi.

29303293042930529306

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.