Gülen'i ziyaret ettikleri ortaya çıkan AK Parti'li vekillerden açıklama

Gülen'i ziyaret ettikleri ortaya çıkan AK Parti'li vekillerden açıklama

Fethullah Gülen’i ziyaret eden AK Parti milletvekilleri, izinli gittiklerini söyledi.

A+A-

AK Parti'li 12 vekilin Gülen'i ziyaret etmesi geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı.

Hürriyet'ten Turan Yılmaz ve Gizem Karakış'ın haberine göre,ziyaret ile ilgili konuşan vekiller özetle şunları söyledi:

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik: “Ben bir şey ifade etmek istemiyorum. Zaten grup yönetimimizin bilgisi dahilinde gidilmiştir.”

AK Parti Giresun eski Milletvekili Adem Tatlı: “Türk kültürünü kutlama günleri nedeniyle ABD'ye gidildi. Oraya olan o ziyaret ise bilgi dahilinde bir şey, bilgi haricinde olan bir şey değil. Grup yönetiminin bilgisi dahilinde. Ben o zaman grup yöneticimiz olan Mahir (Ünal) Bey'in bilgisi dahilinde gittim, yine o zaman grup yöneticimiz olan Nurettin (Canikli) Bey'den izin alan arkadaşlarımız da vardı, ikisi de grup başkanvekiliydi.”

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer: “Benim bunlarla hiçbir şeyim yok, olamaz. Vatan hainiyle aynı karede olmak, aynı şeyde anılmak bana zul olur ama o zaman haberimiz yoktu. Oraya gitmemiz sadece gruptan ayrılmamakla ilgilidir.”

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Safiye Seymenoğlu: “Orada bir şey yok. 2012 yılında MİT krizi yok iken merak üzerine gidilmiş bir gezi.”

AK Parti Adana eski Milletvekili Fatoş Gürkan: “2012 yılında bir programa gittik oradan da arkadaşlar ‘Fethullah Gülen'i ziyaret edelim' dediler ve ziyarete gidip fotoğraf çektirdik… Tarih itibariyle o dönem dershane krizi yoktu… Haberin yayımlanması FETÖ'ye hizmet edilmek için yapılan bir şey.”

AK Parti Tokat eski Milletvekili Dilek Yüksel: “O gün konjonktüründe siyasetçi olarak yaptığımız bir ziyaretti… Dershane krizi yoktu sanıyorum, olsaydı zaten ziyaret yapılmazdı.”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.