Hakkari ve Yüksekova için doğalgaz ilanı

Hakkari ve Yüksekova için doğalgaz ilanı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) tarafından, Hakkari ve Şırnak ile Artvin için doğalgaz dağıtım lisansı ihalelerine çıkılacağı açıklandı.

A+A-

EPDK'nın internet sitesinde yer alan ilana göre, Hakkari'nin Merkez ve Yüksekova, Şırnak'ın Merkez, Cizre, İdil ve Silopi ilçelerini kapsayan doğalgaz dağıtım bölgesi ile Artvin doğalgaz dağıtım bölgesi için iki ayrı ihaleye çıkılacak.

Açıklamada, "Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun 09 Şubat 2017 tarihli toplantısında; Hakkari, Şırnak, Yüksekova, Cizre, İdil ve Silopi şehirlerinden ve Artvin şehrinden oluşan dağıtım bölgeleri için Doğal Gaz Dağıtım Lisansı İhalelerine çıkılmasına karar verilmiştir. İhale ilan metinleri duyuru ekinde (Ek­1 ve Ek­2) yer almakta olup söz konusu ihalelere katılmak isteyen firmaların, ilanda belirtilen çerçevede gerekli bilgi ve belgeler ile birlikte
kadar yeterlilik almak üzere Kuruma başvurmaları gerekmektedir." denildi.

İhaleler sonrasında verilecek şehir içi doğalgaz dağıtım lisanslarının, yürürlük tarihlerinden itibaren lisans hükümleri dahilinde 30 yıl geçerli olacağı belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.