Ilıcalı'dan 'Turabi Diskalife Oldu' İddialarına Yanıt

Ilıcalı'dan 'Turabi Diskalife Oldu' İddialarına Yanıt

Survivor 'da Doğukan ile tartışan Turabi'nin 'diskalifiye oluyor' iddialarına, Acun Ilıcalı Instagram hesabından; diskalifiye olmadığı yanıtını verdi.

A+A-

Survivor All Star'ın favori yarışmacılarından Turabi hakkında 'diskalifiye oldu' iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 'Turabi diskalifiye oldu' iddialarına Acun Ilıcalı yanıt verdi. Ilıcalı, Turabi'nin diskalifiye olmasının söz konusu olmadığını belirtti.

TURABİ VE DOĞUKAN ARASINDAKİ TARTIŞMA DİKKAT ÇEKTİ

Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor All Star son bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Ünlüler ile Gönüllüler'in kıyasıya rekabet ettiği Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Açlıkla mücadele eden yarışmacıların gerginlikleri, ortamdan dolayı da iyice arttı. Fragmanın dikkat çeken detayı ise Turabi ve Doğukan arasındaki gerilim oldu.

"ADUKET" HAREKETİNE SİNİRLENEN TURABİ, TOPU FIRLATIYOR

Survivor'ın yayınlanacak olan yeni bölümünde ödül oyunu için mücadele eden takımlardan Turabi ve Doğukan birbirlerine karşı yarıştı. Oyunu kazanan Doğukan, sevincini Turabi'nin klişeleşen 'aduket' hareketi ile gösterdi. Bu tavıra sinirlenen Turabi, önce elindeki topu Doğukan'a fırlattı ardından da üzerine yürüdü. Turabi'nin Doğukan'a kum atmasıyla ortam daha da gerildi.

İZLEYİCİLER İKİYE BÖLÜNDÜ

İkili arasındaki tartışmanın nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu. Survivor'ın fragmanı izleyicileri ikiye böldü. Birçok kişi sosyal medyada #TurabiDiskalifiyeEdilsin hashtag'i ile mesajlar paylaştı.

"FUTBOL MAÇI GİBİ DEĞERLENDİRİN"

Yorumlar üzerine Acun Ilıcalı Instagram hesabında '4000 tane yoruma cevap verme şansım yok ama Survivor'daki oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim. Saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)' notunu paylaştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.