İşte kar tatili olan iller

İşte kar tatili olan iller

Yurt genelinde aşırı kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Hafta başından itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle kar tatili haberlere gelmeye devam ediyor. İşte 7 Aralık il il tatil olan okullar sayfamızda.

A+A-

Bitlis'te okullara kar tatili Kar tatili

Bitlis il merkezi ve Ahlat ilçesinde okullar bir gün tatil edildi.

Bitlis'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Bitlis merkez ve merkeze bağlı köylerdeki tüm okullarda bugün eğitime tam gün ara verildi. Olumsuz hava koşulları sebebiyle kamuda çalışan engelli ve hamileler de 1 gün süreyle idari izinli sayılacakları belirtildi.

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, sadece ilçe merkezindeki ilk ve ortaokul ile liselerde elektrik ve su kesintisinden dolayı okulların tatil edildiği belirtildi.

Nevşehir'de okullar tatil edildi

Nevşehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle İlimiz genelinde taşımalı eğitim yapan öğrenciler için 7 Aralık 2017 tarihinde eğitime 1 gün ara verilmiştir” denildi.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde okullar tatil edildi

Ağr'nın Diyadin ilçesinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kaymakamlık ilçe merkezi ile köylerdeki taşımalı sistemdeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verdi. Eğitim-öğretim 8 Aralık Cuma günü başlayacak.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.