MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı

MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı

MHP'nin 24 Haziran'da yapılacak seçimdeki milletvekili adayları bugün açıklandı. Partinin önemli isimlerinden Oktay Vural ve Mehmet Parsak'ın listede olmaması dikkat çekti. Devlet Bahçeli yine memleketinden aday oldu.

A+A-

MHP'nin 27. dönem milletvekilliği aday listesi kesinleşti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'den 1. sırada aday oldu. Uzun süre grup başkanvekilliği yaptıktan sonra iki yıl önce bu görevinden istifa eden İzmir Milletvekili Oktay Vural, adaylık başvurusu yapmasına karşılık listede yer almadı. Anayasa ve uyum çalışmalarında yer alan Mehmet Parsak da listede yer almayan diğer isim oldu.
“Genel Başkanımın fikirlerine son derece saygı duyan bir insanım. Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır” diyen ve şarkıcı Safiye Soyman'la yaptığı televizyon programlarından tanınan Faik Öztürk de listeye giremedi

İstanbul 1. bölgeden Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın 1. sıradan, Celal Adan İstanbul 2. bölge 1. sıradan, Feti Yıldız ise İstanbul 3. bölge 1. sıradan aday oldu.

Ankara 1. bölge 1. sıradan Mevlüt Karakaya'yı aday olarak gösteren MHP listelerinde, Ankara 2. bölgede ise 1. sıradan ise Sadir Durmaz yer aldı. Ankara 3. bölge 1. sırada Yaşar Yıldırım yer aldı. Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar da listeye Ankara 2. bölge 3. sıradan adını yazdırdı.

MHP, İzmir 1. bölge 1. sıradan Hasan Kalyoncu, İzmir 2. bölge 1. sıradan Tamer Osmanağaoğlu aday olarak gösterildi.

Ülkü Ocakları Başkanı Olcay Kılavuz ise Mersin'den aday oldu.(GazeteDuvar)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.