Sosyal Medyada Devrim Yaratan Adam!

Sosyal Medyada Devrim Yaratan Adam!

Sosyal medyada etkin olması ile 1 milyon takipçiye ulaşan Yusuf Güney sosyal medya fenomeni haline gelmiş durumda. Son zamanların en popüler sosyal medya fenomeni olan Güney, birçok başarıya da imza atmış...

A+A-

Yusuf Güney küçük yaşlardan itibaren bilgisayar teknolojileri ile iç içedir. Sosyal medya ve kodlama işlemlerine başladıktan sonra Sosyal Medya Uzmanı ve Danışmanlık kariyerine başladı. 

Bu alanda ilerledikten sonra Birçok ünlünün sosyal medya sorumluluğuna üstlendi. 

Ordu'nun Kabataş ilçesinde dünyaya gelen Yusuf Güney, bilgisayara olan merakından sosyal medya ve kodlama işine hiçbir ders almadan başlayarak çok güzel yerlere ulaştı.Öte yandan, 10 yaşından beri bilgisayarla merakla uğraşmaya başlayan Yusuf Güney nerdeyse bütün sosyal medya sitelerinde bahsi geçmiş durumda.

1 Milyon takipçiye sahip olan Güney, başarılarına @yusufguney kullanıcı ismiyle başarı imzalarını atmaya devam ediyor.

Birçok Ünlünün hesabıyle ilgilenen Güney; Bilgisayara olan merakımdan dolayı sosyal medya ve kodlama işine hiçbir ders almadan başlayarak çok güzel yerlere ulaştığımı görüyorum. Verdiğim emeğimin karşılığını gün geçtikçe daha iyi görüyorum ve bilindiği gibi birçok ünlünün sosyal medya hesabıyla ben ilgileniyorum, genç yaşta bu başarılara ulaşmak gerçekten beni çok mutlu ediyor.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.