Topbaş: Helikopter kazasında 7 kişi hayatını kaybetti

Topbaş: Helikopter kazasında 7 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece’deki helikopter kazasında ölenlerin sayısını açıkladı. Topbaş, açıklamasında 7 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

A+A-

Eyüp ilçesine yapılan yatırım ve hizmetlerin toplu açılış, temel atma ve tanıtım töreni İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Otakçılar İSKİ Şubesi bahçesinde düzenlenen törene Başkan Topbaş'ın yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ile ilçede görev alan sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Eyüp İSKİ Hizmet Binası, Eyüp Ağaçlı, Akpınar ve Çiftalan Mahalleleri atıksuyu ve yağmursuyu hattı, Eyüp Akpınar Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi ve Kemerburgaz Mahallesi içmesuyu hattının açılışı yapılarak, İslambey Mahallesi atısuyu ve yağmursuyu hattı, Kemerburgaz atıksu inşaatı ve İslam Bey Yağmursuyu Tünel inşaatının temelleri atıldı.

Törende konuşmasına helikopter kazasında ölenlerin yakınlarına başsağlığı dileyerek başlayan Başkan Kadir Topbaş, “Helikopter kazası yaşandı ve o kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Ailelerine ve bağlı oldukları firmalara başsağlığı diliyorum” dedi.İHA

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.