Van'da 30 öğrenci zehirlendi!

Van'da 30 öğrenci zehirlendi!

Okulda yerli malı haftası etkinliği kapsamında yedikleri yiyeceklerden dolayı zehirlenen 30 öğrenci Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisine kaldırıldılar.

A+A-

Daha çok mide bulantısı, kusma, baş ağrısı ve halsizlik şikayetiyle müracaat eden 30 kişilik ilkokul öğrencilerineVan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Heybet  SEMUR tarafında acil oluşturulan bir doktor grubu müdahale etti.

Çocuk Acil Servisi Nöbetçi Doktorlarından Dr. Tayyar TARCAN , Dr. Mehmet TAŞ, Dr. Selahattin DEMİRBAŞ, Deniz İrem ERSOY, Çocuk Uzmanı Dr. Zerrin EPÇAÇAN KARAKUŞ tarafından muayeneleri yapılan öğrenciler sağlık ekibine teşekkür ettiler.

Acil servis hizmetinin fedakarlık, sabır ve emek isteyen bir hizmet olduğunu dile getiren Çocuk  Acil Servis Doktoru Tayyar TARCAN, '' İşimizi seviyoruz dolasıyla  insanları seviyoruz. Bize gelen her vaka önemlidir, helaki çocuk hasta söz konusu ise daha hassas olmak gerektiğinin bilincindeyiz. Çocuk hastalarımız, ailelerinin kıymetlileri oldukları gibi bizlerin, hastanemizin ve ekibimizin de kıymetlileridirler. Yeri geldiğinde nazlarını, ağlamalarını çekmek, biz abileri ve ablalarına da düşmektedir. Bizler önemli ve aynı zamanda hayırlı bir hizmet sunduğumuzu unutmuyor, her daim bunun farkındalığıyla hizmetlerimizi sunuyoruz. Çocuk Acil Servisi Ekibimizin oldukça güçlü olduğuna inanıyorum. Çünkü Acil Servis Hizmeti Bir Ekip İşidir. Bu gün burada ekipçe 30 kişilik toplu bir vakayı yönettik. Ekibime teşekkürlerimi sunuyor ve kendileriyle çalışmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizlere bu imkanları sağlayan Van Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Heybet  SEMUR beye de teşekkür ediyoruz " şeklinde konuştu.Vandahaber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.