Yüksekova'da 'Moda Güzellik Merkezi' hizmete girdi

Yüksekova'da 'Moda Güzellik Merkezi' hizmete girdi

Yüksekova'da 'Moda Güzellik Merkezi' isimli işletme hizmet vermeye başladı.

A+A-

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Cengiz Topel Caddesi eski OVAM Alışveriş merkezi karşısında 'Moda Güzellik Merkezi' hizmet vermeye başladı. Son teknoloji cihazların kullanıldığı güzellik merkezinde Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler ile uygulama yapılıyor.

İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği bölümü mezunu olan Fazile Yaşar, "Eğitimimi bitirdikten sonra kendi alanımda özel sektörde çalışma hayatına atıldım. İlerleyen dönemlerde, özel bir firmanın teklifi üzerine güzellik uzmanlığı eğitimi aldım. İki yıla yakın İstanbul ve yurtdışında gerek eğitimler, gerek pratikte olan uygulamalarla hizmet verdim. Gerekli sertifikaları aldıktan sonra Yüksekovada Moda Güzellik Merkezi adı altında, dermo kozmetik ve Sağlık Bakanlığı onaylı iyileştirici ürünlerle halkımıza hizmet vermeye başladık. Sivilce izleri, gözenekler, güneş lekeleri, cilt yenileme, cilt sıkılaştırma alanında uygula yapmaktayız" dedi.

Kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını kaydeden Yaşar, "İşletmemizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Güzellik sektöründe başarılı olacağımıza inanıyorum. Cilt bakımı uygulamasının yanı sıra yakın bir zaman diliminde lazer ve dermapen uygulaması için hizmet vereceğiz. Güzellik merkezinin açılması süreci boyunca bizden desteğini esirmeyen herkese teşekkür ederim. Müşterilemiz 0544 921 86 21 numaralı telefondan bize ulaşabililer" ifadelerini kullandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.