Yüksekova’da öğrenciler arası bilgi yarışması

Yüksekova’da öğrenciler arası bilgi yarışması

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde öğrenciler arasında bilgi yarışması düzenlendi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - Selahattin Eyyubi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen “Yüksekova Hafıza Şampiyonunu Arıyor' isimli ayet ezberleme bilgi yarışmasına Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, şube müdürleri, Yüksekova Müftüsü Şakir Şahin, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bilgi yarışmasında lise kategorisinde TOKİ Anadolu Lisesi ve Atatürk Anadolu Lisesi yarıştı. Ortaokul kategorisinde ise Büyükçiftlik Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Mehmetçik Ortaokulu mücadele etti. Yarışmanın jüriliğini Yüksekova Müftüsü başkanlığında 3 kişilik heyet yaptı.

Heyecanlı geçen bilgi yarışmasında lise kategorisinde TOKİ Anadolu Lisesi öğrencileri, ortaokul kategorisinde ise Mehmetçik Ortaokulu öğrencileri birinci oldu. Katılımcılar bilgi yarışmasında başarılı performans gösteren öğrencileri alkışlarken, ödül töreninin önümüzdeki günlerde düzenleneceği bildirildi.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde düzenlenen bilgi yarışmalarında başarılı olan öğrencilere de ödülleri dağıtıldı. Başarılı öğrencilere ödüllerini Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Kaşıkçı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Canlı ve İlçe Müftüsü Şahin verdi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.