Yüksekova'da Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği

Yüksekova'da Öğrencilere Spor Malzemesi Desteği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine Bağlı Büyükçiftlik Beldesi Çok Programlı Lise öğrencilerine spor malzemesi dağıtıldı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM fotoicİlçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Büyükçiftlik Beldesi Çok Programlı Lise öğrencilerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından getirilen 700 adet Spor ayakkabı ve eşofman, İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Malzeme dağıtımının ardından öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Kaşıkçı burada öğrencilerden ders notları hakkında bilgi aldı.

"EĞİTİM BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ"

Öğrecilere, bizim bütün işimiz sevdamız gençlerimiz diyen Kaymakam Kaşıkçı,”Hem ilçe Kaymakamı olarak, hem de bir veli olarak kendi çocuklarımızla nasıl ilgileniyorsak, çalıştığımız yerde eğitim alan çocuklarımızla da ilgilenmek, imkân sunmak ve daha iyi bir eğitim almaları noktasında gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda  fırsat buldukça okullarımıza uğruyoruz, gençlerimiz için neler yapabiliriz, öğretmenler ve idarecilerle birlikte değerlendiriyoruz.  Bu gün de bu kapsam da Büyükçiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Çocuklara eşofman ve spor ayakkabı temin edildi, onları teslim etmek ve çocuklarla hasbıhal etmek vesilesiyle okulumuzu ziyaret ettik. Eğitim birinci önceliğimiz olarak çalışmalarımız ziyaretlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Kaymakam Kaşıçı'ya Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Yılmaz Ve Şube Müdürleri eşlik etti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.