Fuat Avni'den şok Yüksekova iddiası

Fuat Avni'den şok Yüksekova iddiası

Twitter fenomeni Fuat Avni, çarpıcı iddialarda bulundu.

A+A-

Twitter fenomeni Fuat Avni, MİT'in Yüksekova ve Cizre'de kanlı eylemler yapacağını ve provokasyonlara zemin hazırlayacağını iddia etti.

Fuat Avni şunları iddia etti:

* Y... ve avaneler, ilk şoktan sonra çok özel bir toplantı yaptılar. Seçimle ilgili değerlendirme yapıldı.

* İki seçenek değerlendirildi. Öncelikle hükümet kurdurmayıp erken seçime gitmek, başaramazlarsa MHP ile koalisyon hükümeti kurmak.

* Y..., 'Ne olursa olsun erken seçime gidecek formüller geliştirin, MHP ile koalisyon olursa bile seçim hükümeti olmalı" dedi.

* Strateji gereği bunu dillendirmeme kararı aldılar. 'Durumu değerlendirdik, gerekli dersleri aldık kampanyası' başlatacaklar.

*  Erken seçimi dillendirmeden, seçime giden yolun taşları döşenecek. Diğer partiler kaos oluşturuyor yaygarası koparılacak.

* Toplantıda erken seçim olursa MHP'deki yaklaşık yüzde 4'ün, HDP'nin barajı aşmasına tepki olarak AKP'ye kayacağı söylendi.

* Y...'in en büyük korkusu, PKK'nin silah bırakması. 'Bu durumda HDP'nin oyları katlanır, buna müsaade edilmemeli' dedi.

* Fidan, yeniden oyuna dönüyor. Bu minvalde MİT içindeki Işid hücreleri devreye sokulup PKK'nin tahrik edilmesi kararı alındı.

* Diyarbakır başta olmak üzere bölgedeki üst düzey güvenlik amirlerinin de kaos için ayarlandığı rapor edildi.

*  KCK içindeki MİT'çiler, Cizre ve Yüksekova başta olmak üzere kanlı eylemler yaparak, karşılıklı provakasyona zemin oluşturacak.

* Avaneler, HDP'yi barajın altına itmek ve MHP'deki oyları garantileme adına ülkeyi erken seçime kadar kana bulamayı planlıyor.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.