Gözüme bakın, bende IŞİD’i destekleyecek yüz var mı?

Gözüme bakın, bende IŞİD’i destekleyecek yüz var mı?

AK Parti Genel Başkanı Davutoğlu, öğrencilerle bir araya geldiği toplantıda bir öğrencinin IŞİD’e destekle ilgili sorusuna, “Bende IŞİD’i destekleyecek bir yüz var mı?” diye yanıt verdi.

A+A-

AK Parti Genel Başkanı ve geçici Başbakan Ahmet Davutoğlu, Üsküdar'da öğrencilerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı. Davutoğlu, bir öğrencinin IŞİD eleştirilerini sorması üzerine  şöyle yanıt verdi:

“Şimdi bana bakın yüzüme gözüme bende IŞİD'i destekleyecek yüz var mı? Bizim temsil ettiğimiz İslam IŞİD'in tam karşıtı. IŞİD'i yok edecek İslam odur. PKK'ya operasyonlar başlamadan IŞİD'e operasyonlar başlattık.

Sabahları erken çalan telefon beni tedirgin eder. Daha gece uykumun bölünmediği hiçbir gün yaşamadım. Genelde içişleri bakanlığından aradıklarında o anda insanın zihnine bir şüphe düşer.Bu sabah içişleri bakanımız aradığında, Diyarbakır'da yapılan operasyon sırasında kapıyı açmak için yüklenildiğinde oraya yerleştirilen bombalarla iki şehit verdik. Bu kadar yoğun mücadele veriyoruz ama hala benzer suçlamalar yönlendiriliyor.”/imc

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.