CHP'li Seyit Torun: Muharrem İnce'nin partililiğinden şüphemiz yok

CHP'li Seyit Torun: Muharrem İnce'nin partililiğinden şüphemiz yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Muharrem İnce'ye ilişkin soru üzerine şöyle dedi: 'Sonuçta o CHP’lidir. Bizim onun partililiğinden hiçbir şüphemiz, endişemiz yoktur. Kendisi bir çalışma içerisindedir.'

A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 'Bin Günde Memleket Hareketi' başlatan Muharrem İnce'nin demokratik hakkını kullandığını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torun, Çerçioğlu'nun kente önemli hizmetler yaptığını ve başarılı bir başkan olduğunu söyledi. Torun, "İnanıyorum ki onların başarısı bize genel iktidarın da yolunu açacaktır. Genel iktidara ulaşmamızda en büyük gücümüz olacaktır. Çünkü yerelde başardık genelde de başaracağız" dedi.

Torun, "Bin Günde Memleket Hareketi"ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'ye ilişkin soru üzerine "Sayın İnce kendi demokratik hakkını kullanıyor. Sonuçta o CHP'lidir. Bizim onun partililiğinden hiçbir şüphemiz, endişemiz yoktur. Kendisi bir çalışma içerisindedir" diye konuştu.

'CUMHURBAŞKANI ADAYI' YANITI

Bir gazetecinin, "CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adayını çıkaramayacağı söyleniyor. Bu konuda neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise Torun, "Zamanı gelince partimiz gerekli yöntemlerini kullanarak cumhurbaşkanı adayını tespit eder. Şimdiden o tür polemiklere girmek gündemi değiştirmektir. CHP bugüne kadar, 96 yıldır verdiği demokrasi mücadelesini bundan sonra da vermeye devam edecektir. Tek bir düşüncemiz var bu ülkede demokrasiyi hukuku özgürlüğü egemen kılmaktır." yanıtını verdi. (Gazete Duvar)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.