HPG'den Açıklama, 3 HPG'li yaşamını yitirdi

HPG'den Açıklama, 3 HPG'li yaşamını yitirdi

HPG, dünkü saldırılarda 3 HPG'linin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

A+A-

HPG Basın İrtibat Merkezi, PKK kamplarına dönük hava saldırılarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Dün süren hava saldırılarında yaşamını yitiren 3 HPG'linin kimlik bilgilerini duyudu.

24 Temmuz gecesi başlayan hava saldırılarının ve keşif uçuşlarının dün de Kandil, Xakurke, Avaşin, Haftanin, Gare, Metina ve Zap bölgelerinde devam ettiği bilgisini veren HPG, sınır hattında bulunan karakolların da ağır silahlarla top saldırılarını sürdürdüğünü kaydetti.

Dünkü saldırılarda 3 HPG'li yaşamını yitirdi 

Dün gerçekleşen hava saldırılarında İbrahim Oğuş, (Argeş Kiçi), Veli Güler (Dijwar Pasur) ve Ziya Özcan (Zafer Gever) isimli 3 HPG'linin yaşamını yitirdiğini duyuran HPG, "25 Temmuz günü devam eden bombardımanlar sonucunda Şehitliklerde bakım çalışması yürüten üç değerli arkadaşımız şahadete ulaşmıştır" dedi. 

i-1.20150726165913.jpg

Yaralı HPG'lilere ilişkin de bilgi veren HPG, "Gerçekleşen bombardımanlarda dün yaptığımız açıklamada 3 arkadaşımızın yaralandığını duyurmuştuk. Alanlarımızdan aldığımız bilgiler sonucunda ayrıca 4 arkadaşımız daha yaralanmış durumdadır" diye kaydetti. DİHA

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.