Baharı beklerken kar yağışı

Baharı beklerken kar yağışı

Batı Karadeniz, İç Ege ve Batı Anadolu’da kar yağışı etkili olurken, Afyon-Antalya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.

A+A-

Afyonkarahisar'da karla karışık başlayan yağış birkaç saat içinde tipiye dönüştü. Afyonkarahisar çevresindeki karayollarında ulaşımı aksatan kar yağışı, Afyonkarahisar-Antalya karayolu Damlalı Boğazı Mevkii'nde ulaşımın durmasına neden oldu. Yoğun kar yağışının yanı sıra karda kayan araçların neden olduğu hasarlı kazalar nedeniyle Antalya'ya gidiş yönü Kılıçaslan Kavşağı Mevkii'nden itibaren trafiğe kapandı. Kar nedeniyle kapanan Antalya yolunda 7- 8 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Afyonkarahisar kent merkezinin büyük bir bölümüne de elektrik verilemedi.

Kütahya'da da gece başlayan kar yağışı etkili oluyor.

Eskişehir'de 4 Nisan'daki kar yağışının ardından bugün de saat 01.00'den itibaren kar yağmaya başladı. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının bugün etkisini artıracağını ve yarın da devam edeceğini belirterek vatandaşları uyardı.

İDO bazı seferleri iptal etti

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) da bu sabah yapılacak iki seferini iptal ettiğini duyurdu. İDO'nun 07.30'da yapılması gereken Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve saat 08.00'da yapılması gereken Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.