CHP Heyeti Yüksekova'da

CHP Heyeti Yüksekova'da

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

İlçeye gelen CHP Ankara Miletvekili Necati Yılmaz, İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Parti Meclis Üyesi Ali Rıza Erbay ile Hakkari il ve ilçe yöneticileri, Cengiz Topel caddesi üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 16 Nisan'da yapılacak referandum seçimi için ‘Hayır' oyu istediler.

Anayasa değişikliğiyle ilgili 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması ile ilgili 'Neden Hayır' yazılı broşürler dağıttılar.

Vatandaşlara neden hayır oyu verilmesi gerektiğini anlatan ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, "Bizler CHP'li bütün Milletvekilleri Türkiye'nin bütün bölgelerine dağılmış durumundayız.  İzmir, Ankara Milletvekilleri olarak bu gün Hakkari'deyiz Allah'ın izni ile ayın 16'sın da bu ülkeyi hayırlara vesile edilecek sonuçlar çıkartmak için gayret ediyoruz” dedi.

Bunun bir seçim olmadığını, bir rejim değişikliği olduğunu söyleyen Bayır,”  Toplumda bunun farkında, toplumda cumhuriyetle devam etmek istiyor. İşimiz yok, aşımız yok bize işi verin aş verin fabrika kurun diyor. Bütün halkın problemi ekmek kavgasıdır. Hakkâri'deki işsizlik sorunu neyse İzmir'de de odur. Ülkeyi iyi yönetemediler o yüzden gençlerimiz işsiz ve aşsız kaldı” şeklinde konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.