HDP İlçe Seçim Komisyonu: 'Başvuruları bekliyoruz'

HDP İlçe Seçim Komisyonu: 'Başvuruları bekliyoruz'

HDP Yüksekova İlçe Seçim Komisyonu, yerel seçimlerde aday olmak isteyenlerin başvurularını beklediklerini açıkladı.

A+A-

31 Mart Yerel Seçimler için siyasi partilerin çalışmaları devam ederken, Halkların Demokratik Partisi Yüksekova İlçe Seçim Komisyonu, seçimlerde aday olmak isteyenlerin başvurularını almayı sürdürüyor. Yüksekova, Şemdinli, Derecik ilçeleri ile Esendere beldesi için başvuruları kabul eden HDP İlçe Seçim Komisyonu, açıklama yaparak başvuruda bulunmak isteyenlerin müracaatlarını beklediklerini kaydetti.

İlçe Seçim Komisyonu, HDP Yüksekova ilçe teşkilatında kurulan başvuru alma komisyonuna bugüne kadar çok sayıda başvurunun yapıldığını belirtti.

İlçe Seçim Komisyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Başvuru komisyonu olarak son güne bırakmadan, talebi olan vatandaşlarımızın başvurularını yapmalarını ve son anda gelişecek sorunlarla karşılaşmamak için başvurularını yapmalarını bekliyoruz. Kadın arkadaşlardan herhangi bir ücret alınmıyor. Ayrıca KHK ile uzaklaştırılan kişilerden, engell vatandaşlarımızdan ve 18-25 yaş arası gençlerden de ücret alınmıyor. Komisyon olarak bütün halkımıza duyuruyoruz."

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.