Yüksekova Belediye Spor Şampiyon!

Yüksekova Belediye Spor Şampiyon!

Amatör Lig'de ter döken Yüksekova Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Hakkari Spor'u 2-0 yenerek şampiyon oldu, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmeyi başardı.

A+A-

Merzan Stadında oynanan maçı Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, Hakkari ve Yüksekova emniyet müdür yardımcıları ile yaklaşık iki bin taraftar izledi.

Stadyumda yer kalmayınca birçok taraftar maçı saha kenarında ve yüksek tepelerde izlemek zorunda kaldı.

Oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçen maçta yer yer itişme ve sert tartışmalar yaşandı. Konuk takım Yüksekova Belediye Spor, maçın ilk yarısında penaltıdan bir gol, ikinci yarıda ise bir gol atarak durumu 2-0 yaptı.

Maçın son dakikalarında ise sert oyunları ve yan hakemle tartışan iki konuk takım sporcusu kırmızı kart gördü. Oldukça çekişmeli geçen maçta Yüksekova Belediye Spor, rakibini 2-0 yendi. Bu sonuçla Yüksekova Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmeyi başardı.

Maçın ardından Vali Toprak, şampiyon takıma BAL Liginde başarılar dileyerek, onlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Maç olaysız bir şekilde sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.