Yüksekova Belediyespor yarı final maçına taraftarlar desteği bekliyor

Yüksekova Belediyespor yarı final maçına taraftarlar desteği bekliyor

Yarın Antalya Deniz Kadın Spor’u kendi sahasında ağırlayacak olan Yüksekova Belediyespor, maça tam konsantre hazırlanırken, maçta taraftarların desteğini bekliyor.

A+A-

YÜKSEKOVA - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kadınlar 2’nci Lig’inde heyecan Play-off elemeleri ile devam ediyor. Ligde D grubunu lider bitirip Play-off çeyrek final maçlarında Çanakkale Dardanel Spor’u sahadan silen Yüksekova Belediye Spor, yarı final ilk maçında Antalya Deniz Kadın Spor ile kozlarını paylaşacak. 

İlk maçta avantajlı bir skor alıp rövanş maçına rahat çıkmayı hedefleyen Belediye Spor, hafta boyunca çalışmalarını aksatmadı. Tam konsantre ile maça hazırlanan Belediye Spor, yarın taraftar desteği bekliyor. 


b1-002.jpg

Yarın zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyen takım oyuncularından Nursel Özkan, “Biz bir haftadır bunun için çalışıyoruz. Rakibimizi iyi analiz ettik. Yarın herkese iyi bir futbol izlettirmek istiyoruz. Taraftarlarımıza şampiyonluk armağan etmek istiyoruz. Bu şampiyonluk için taraftarımıza ihtiyacımız var. Onların inancı bize güç veriyor. O yüzden yarın saat 12’de herkesi maça bekliyoruz” dedi.

b2-002.jpg

Takımın moral motivasyon olarak üst düzeyde olduğunu kaydeden Özkan, “Her galibiyet aldığımızda daha iyi motive oluyoruz. Hocalarımız, başkanımız bizi hiçbir şekilde yalnız bırakmadılar. Her antrenmanımıza geldiler. Elimizden geldiğince daha iyi olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.