Yüksekova'da bahar temizliği

Yüksekova'da bahar temizliği

Yüksekova belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Temizlik Şirketi çalışanları tarafından çarşı merkezindeki rögarlar temizlendi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova'da altyapı görevi gören ve rastgele atılan çöpler yüzünden tıkanan atık su rögarlarının açılması için hummalı bir çalışma yürüten ekipler toplanan çöpleri şehir çöplüğüne taşıdı. Çalışmayı Temizlik işleri müdürü Hadi Kandaş ve Temizlik Şirketi Yetkilisi Ayhan Atsız yerinde takip etti.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Hadi Kandaş, “Bu sene ilçemizde kar yağışı baya etkili oldu. Bu nedenle havaların ısınmasıyla birlikte buz ve karlar su olunca alt yapımızın olmamasından dolayı kullandığımız rögarlar gelişi güzel atılan çöpler yüzünden tıkanıyor. Tıkanma olunca da su taşkını meydana geliyor ve vatandaşlarımız bu yüzden sıkıntı çekiyor. Bizde bu durumun yaşanmaması için erkenden tedbirimizi aldık. Vatandaşlarımızdan ricamız çöpleri gelişi güzel atmamalarıdır. Daha önce başkan Kaşıkçı'nın açıklamalarını hepimiz duyduk ve okuduk altyapı sorunu için ilk adımlar atılmış. Bu sorun çözülünceye kadar olası su taşkınlarının yaşanmaması için çalışmalarımızı rutinleştireceğiz” dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.