Abdullah Zeydan: Kazanan tüm halkımız oldu

Abdullah Zeydan: Kazanan tüm halkımız oldu

31 Mart yerel seçimlerde aldığı en fazla oyla Van Büyükşehir Belediye Eş Başkanı seçilen Abdullah Zeydan ilk açıklamasını yaptı. Zeydan seçmene teşekkür ederken, 'kazanan tüm halkımız oldu' dedi.

A+A-

31 Mart yerel seçimlerde aldığı en fazla oyla Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan ilk açıklamasını yaptı.

Zeydan seçmene teşekkür ederken, 'Kazanan tüm halkımız oldu' dedi.

Dün yapılan yerel seçimlerde 242 bin 144 oyla Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen Abdullah Zeydan ilk açıklamasını yaptı.

DEM Parti seçmenine destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür eden Zeydan barış ve kardeşlik mesajı verdi.

DEM Parti Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan daha yaşanabilir bir Van için kolları sıvadıklarını belirtti.

Zeydan yaptığı açıklamada, “Güzel Kentimizin 13 Belediyesini aldık. Bahçesaray’da da öndeyiz. Bu başarı aylardır gece-gündüz çalışan partili yoldaşlarımızın ve fedakar halkımızındır. Kazanan barış oldu. Kazanan tüm halkımız oldu. Halkımız üstüne düşeni fazlasıyla yaptı. Şimdi sıra bizlerde. Gece-gündüz çalışıp halkımıza layık hizmetler üretmek boynumuzun borcudur. Zindandaki yoldaşlarımızın özgürlük umutlarını arttıran fedakar halkımızı ve seçilen tüm yoldaşlarımızı kutluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum