AK Parti Genel Başkan Yardımcıları belli oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcıları belli oldu

AK Parti’de parti genel başkan yardımcıları netleştirildi.

A+A-

Ak Parti'de iç dengelerin sağlanması için üç ayrı düzenleme yapıldı. İlk olarak Bakanlar Kurulu belirlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damgasını taşıdığı öne sürülen kabinenin belirlenmesine bağlı olarak diğer görevlendirmelere gidildi.

Dün meclis grup toplantısında Meclis başkan vekilleri ile grup başkanvekillerini seçen Ak Parti, akşam saatlerinde de toplanarak, parti genel başkan yardımcılarını netleştirdi.

Ak Parti MYK toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Parti Sözcüsü Ömer Çelik, genel başkan yardımcılıklarına Mehmet Doğan Kubat, Fatma Betül Kaya, Recep Akdağ ve Mehdi Eker'in getirildiğini duyurdu.

Kubat ve Kaya'nın ortak özelliği, Erdoğan döneminde seçim çalışmalarında etkin rol oynamış isimler olması. Kubat, 2001-2002 ve 2006-2007 Ak Parti İstanbul Seçim İşleri Başkanı, 2003-2014'de ise Ak Parti Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcılığı yaptı.

Fatma Betül Kaya ise 2009-2012 yılları arasında Erdoğan'ın Ak Parti Genel Başkanlığı döneminde danışmanı olarak çalıştı.

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Erdoğan'ın İstanbul seçim ofisi tanıtım medya sorumluluğunu yaptı./imc

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.