Ak Parti Yüksekova'da seçim bürosu açtı

Ak Parti Yüksekova'da seçim bürosu açtı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde seçim bürosu açtı.

A+A-

YÜKSEKOVA - İlçenin İpekyolu üzerinde bulunan bir binanın alt katında açılan seçim bürosunun açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Yüksekova Belediye Başkan Adayı Fatih Arslan, Esendere Belde Belediye Başkan adayı Dırbaz Büyüksu, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Şemdinli Belediye Başkan Adayı Fahri Şakar, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkan  Adayı Çayan Çiçek, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları Feyzi Yıldırım, Kerim Bulut, ve Akif  Arslan Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


a5.jpg

Seçim bürosunun açılışında konuşan Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya,"31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine Yüksekova’da da açacağımız seçim bürosu ile daha güçlü daha planlı olarak bismillah diyerek halkın huzuruna çıkacağız. Fatih Arslan kardeşim Yüksekova’mızın bir evladıdır. Bu ağır yükü rabbim ona nasip etmiştir. Elbette görevinin bilincindedir. Bunun farkındadır. Biz de bunun farkındayız. Yüksekova’mız güzel şehrimiz, büyük ilçemiz, geçmişinde çok sıkıntılar yaşamış. Bu şerefli ilçemiz inşallah adım adım AK Partimizin Ak Belediyecilik anlayışıyla tanışmış olacaktır” ifadelerini kullandı.

a1-005.jpg

a2-003.jpg

a3-004.jpga4-002.jpg

a6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum