Akbıyık, Muhtarlarla bir Araya geldi

Akbıyık, Muhtarlarla bir Araya geldi

Yüksekova’ya gelen Hakkari Valisi İdris Akbıyık, muhtarlar ve girişimciler ile buluşarak ilçenin sorunları hakkında toplantı gerçekleştirdi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, sabah saatlerinde Yüksekova ilçesine geldi. Yüksekova Selahattin Eyyubi Kültür Merkezi'ne geçen Vali Akbıyık, ilçe muhtarları ve girişimciler ile bir araya geldi.

Vali Akbıyık'a Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Yüksekova belediye başkan yardımcı hacı Bayram Özcan, İlçe milli eğitim müdürü Servet Canlı,SGK il müdürü Nail Van, İl Özel İdare genel sekreteri Mustafa Doruk, İşkur il müdürü Ahmet Kızılkaya eşlik etti.Hazırlanan toplantı salonunda kurum amirleri ve muhtarlar bulundur.

Toplantıda ilk olarak konuşan Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Yüksekova'ya Cumhuriyet tarihinde yapılmayan yatırımlar yapıldığını belirterek, “ 280 kilometre kanalizasyon şebekesi, 300 kilometre su şebekesi döşendi. Daha önce sağlıksız bir şekilde içme suyu veriliyordu. Dilimli barajı su tutmaya başladı. Onunla birlikte 24 saat 2050 yılına kadar kesintisiz su ihtiyaçlarını karşılayacaklar. İfadelerini kullandı.

Ardından konuşan Vali Akbıyık ise, İstanbullu, Ankaralı, Malatyalı nasıl ve hangi koşullarda hizmet alıyorsa Yüksekova'da, Hakkari'de ve Şemdinli'de aynı şekilde hizmet alacaklar. Köylerimiz ve muhtarlarımız çok önemli hem demokrasi ve toplum açısında mahalle ve devletin temsilcileridir. Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi ve program yapalan hatıra fotoğrafından sonra son buldu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.