Ankara'da Şiddetli Patlama: Yaralılar Var

Ankara'da Şiddetli Patlama: Yaralılar Var

Ankara'da Kızılay Meydanı tarafından kuvvetli bir patlama sesi duyuldu. Gelen ilk bilgilere göre 5-6 araç alev almışken polis kimseyi bölgeye yaklaştırmıyor.

A+A-

Ankara Kızılay Güvenpark'ta akşam saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Gama İş Merkezi'nin karşısındaki otobüs duraklarının yanında meydana gelen patlama sonucunda ölenler oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

Patlamadan iki yolcu otobüsünün de etkilendiği belirtiliyor.

pat1.jpg

Araçların yandığı bilgisi alınan bölgeye güvenlik güçleriyle ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Güvenlik yetkilileri Reuters'e patlamanın nedeninin henüz bilinmediğini söyledi. Aynı yetkililer patlama sonucunda ölen ve yaralılar bulunduğunu söyledi. NTV televizyonuda ‘birçok ölü bulunduğunu'duyurdu.

POLİS NOKTASI YAKINI

Görgü tanıkları patlamanın saat 18.45'te Güvenpark'ta polis noktasının yakınında meydana geldiğini ve yaralıların olduğunu söyledi. Bölgedeki araçlarla bazı binalar hasar gördü.

10 OTOBÜS DURAĞI VAR

Habertürk TV'ye bağlanan Habertürk muhabiri Ömer Topsakal patlama ile ilgili şu bilgileri verdi:

"Patlama Atatürk Bulvarı üzerinde 10 tane otobüs durağının bulunduğu noktada meydana geldi. Büyük oranda parçalanmış bir araç görünüyor. Yaralı sayıları ile ilgili net bir rakam vermek mümkün değil. Ama çok sayıda yaralı ve yanan araç var.

GEÇİCİ YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

Radyo ve Televizyon Üst Kurulunca, Ankara Kızılay'da meydana gelen patlamaya ilişkin yayın yasağı getirildi. Geçici yayın yasağının, olay yerini görecek şekilde canlı yayın yapılmasını, olayın oluş anı ve hemen sonrasına ilişkin görüntüler ve cenaze görüntülerinin verilmesini kapsadığı öğrenildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.