Arınç: Askerlik için alınan 6 bin Euro’yu düşüreceğiz

Arınç: Askerlik için alınan 6 bin Euro’yu düşüreceğiz

Avrupa’da yaşayan gençlerin askerlik durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç “Askerlik için alınan 6 bin Euro’yu seçimlerden sonra bin Euro’ya düşüreceğiz” dedi.

A+A-

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde AK Parti'lilerle bir araya geldi.

Arınç burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“AK Parti'yi zayıflatabilmek, hükümetine çelme takabilmek, onu başarılarından alıkoymak için içeride ve dışarıda çalışan çok şer odakları var. Kapatmak istediler, kapatamadılar. İçimizden bölmek istediler bölemediler. bugün geldiğimiz noktada yeni kurulan tuzaklardan da başarıyla geçeceğiz.

“Bu partiler içerideki sayımızı azaltmak için hükümetin gücünü kırabilmek için yeni oyunlar peşinde. Bunların hiç birisi bizi yolumuzdan alıkoymaz. Onların ekmeklerine yağ sürecek bir davranışı hiç kimse bizden beklemesin.

“Bu zamanlarda dedikodu, fitne, fesat çok konuşulur. Bunlarla vakit geçirecek değiliz. Vesveseyi bırakıp Ak Parti için çalışacaksınız. Bu bir belediye seçimi değildir. Şüphesiz ki belediye seçimlerinde şahıslar önemlidir. Ama şimdi bir liste var.

“Türkiye'yi bu rahat ve huzurlu ortamdan çıkarıp tekrar terörlü, günlere döndürmek isteyenler var. Güçlü bir Türkiye dışarının işine gelmez. İçerideki fesatçıların da işine gelmez. Türkiye'nin tökezlemesini, diz çökmesini, eskiden olduğu gibi muhtaç hale gelmesini isteyenler var.

“Biz sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da kullanılan oyların da yüzde 60'ını alıyoruz. Diğer bir önemli konu da bu oylar sayesinde birçok parti seçim barajını geçemeyecektir.

“Avrupa'da işsizlik oranı çok yüksek, işsiz olan Türklerin sayısı yüzde 45'lerde. Şuanda gençlerden askerlik için alınan 6 bin Euro'yu seçimlerden sonra bin Euro'ya düşüreceğiz.

“Son yapılan ankete göre CHP 'nin oy oranın yüzde 25, MHP 'nin ise 15 civarında. Kırgınlıklar, dargınlıklar küskünlüğü atacağız. Partimize sıkı sıkı yapışacağız. Önümüzdeki seçim için daha çok oy, daha çok çalışma ilkesini göstereceğiz.”imc

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.