Aziz Yıldırım: Şampiyon olamazsanız hepinizi kovarım

Aziz Yıldırım: Şampiyon olamazsanız hepinizi kovarım

Ruhsuz futbola ve Egemen ile Kuyt'ın oynatılmamasına sinirlenen Yıldırım, ''Şampiyon olamazsanız hepinizi kovarım'' diyerek tepki gösterdi.

A+A-

İsteksiz ve kötü futbol taraftarların yanı sıra Başkan Aziz Yıldırım'ı da çileden çıkarttı.

Karşılaşmayı bazı yöneticilerle birlikte İstanbul'da televizyondan izleyen Yıldırım'ın maçın bitimiyle birlikte telefona sarıldığı öğrenildi.

HEPİNİZ TAKIM BULUN

Soyunma odasında bulunan teknik heyet ve futbolculara tepkisine ileten Yıldırım, "Bu sene şampiyon olunmazsa teknik heyet de dahil herkes kendine takım bulsun. Bizim mücadelemize ortak olmayanlar artık bizle olmayacak" dedi. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın hafta içerisinde futbolcularla da bir toplantı yapacağı öğrenildi.

EGEMEN NİYE OYNAMIYOR?

Maçı birlikte izlediği yönetici arkadaşlarıyla bir durum değerlendirmesi de yapan Fenerbahçe Başkanı, teknik direktör İsmail Kartak'a da tepki gösterdi. Yıldırım, "Egemen iyiyse niye oynamıyor? İlk yarıda Kuyt'ı madam düşünmedin niye bu kadar geç oyuna alıyorsun? Her maç Volkan olmasa sıkıntı yaşayacağız. Takımın ahengi bozuldu. Bunlar çalışmıyor mu, bu kadar güçsüzler?" diyerek tepkisini dile getirip Kartal'ı eleştirdiği öğrenildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.