Bahçeli: Ederi bir dolar olan geri gelecekse...

Bahçeli: Ederi bir dolar olan geri gelecekse...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ikinci darbe iddialarına ilişkin 'Ederi bir dolar olan geri gelecekse, gömülmeye de hazır olmalıdır' dedi. Bahçeli, AKP'ye desteğini sürdürerek 'İşbirliği kanallarını açık tutmalıyız. Yeni anayasa için dürüst ve dayanışma

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında 15 Temmuz'a ilişkin açıklamalarda bulundu.

"TBMM'nin bombalanması yakın tarihin en aşağılık eylemi olarak kayıtlara geçmiştir" diyen Bahçeli, "TBMM'nin yeni yasama yılında yüksek bir fazilet örneği göstermeliyiz. Oyalanacak vakit, israf edecek kaynağımız yoktur. Demogoji ve istismarla geçirecek 1 saniyemiz kalmamıştır. Artık her şey 15 Temmuz sonrasına göre şekil alacaktır. İşbirliği kanallarını açık tutmalıyız. Yeni anayasa için dürüst ve dayanışma içinde bulunmalıyız" ifadelerini kullandı.

İkinci darbe iddialarına ilişkin de konuşan Bahçeli, "Ne demek ikinci bir kalkışma olacak? Ederi bir dolar olan geri gelecekse, gömülmeye de hazır olmalıdır. Hainler ayaklanırken biz de oturacak, ağaç kovuğuna mı saklanacağız? Kim Türkiye'nin aleyhine bir darbe hazırlığı yapıyorrsa, bedelini ödemeyi de peşin peşin kabullenmelidir. Rüzgar eken fırtına biçmeye razı olmalıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.