Bahçeli'den ittifak genelgesi: Zedelemeyin!

Bahçeli'den ittifak genelgesi: Zedelemeyin!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Cumhur İttifakı, Türkiye'yi gelecek bin yıllara taşıma hedefiyle temellenmiş, bekamızı muhafaza ve müdafaa azmiyle ahlaki ve hukuki varlığını temin ve tescil ettirmiştir.

A+A-

DUVAR – MHP ve AK Parti'den farklı isimlerin zaman zaman yaptığı açıklamalarla gerilen Cumhur İttifakı'nda son uyarı MHP lideri Bahçeli'den geldi. Son olarak iki partinin Samsun il başkanlarının görevden alınması ve MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın ihracının istenmesine neden olan açıklamaların ardından parti teşkilatına gönderdiği genelgede Devlet Bahçeli şunları söyledi, “Milliyetçi Hareket Partisi, 4 Mayıs 2018 tarihinde imza altına alınan Cumhur İttifakı Protokolü'ne sadık ve bağlıdır. Cumhur İttifakı'nın saygınlığını zedeleyecek her türlü açıklamadan kaçınılacaktır.”

MHP Lideri Devlet Bahçeli imzasıyla gönderilen genelgede şu uyarılar bulunuyor:

BU SIRADAN BİR BİRLİKTELİK DEĞİL: Cumhur İttifakı, Türkiye'yi gelecek bin yıllara taşıma hedefiyle temellenmiş, bekamızı muhafaza ve müdafaa azmiyle ahlaki ve hukuki varlığını temin ve tescil ettirmiştir. Bu ittifak sıradan bir birliktelik, çıkar merkezli bir oluşum, siyasi dürtülere teslim olmuş bir yapı, küçük hesaplara tamah ve tevessül eden kaygan ve kaypak bir ortaklık değildir.”

SİYASİ ÇETELE TUTMADIĞIMIZ HER TÜRLÜ İZAHTAN VERASTEDİR: Cumhur İttifakı'nın siyasi birlikten ziyade ülke, millet, güvenlik ve tarihi çıkarlarımız gözeten bir beka beraberliği olduğu unutulmamalı. Cumhur İttifakı'nın mehabetini ve meşruiyetini gölgeleyecek açıklama, değerlendirme, yorum, yayın ve beyanatlardan kesinkes uzak durulacaktır. Parti olarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine kaç belediye kazanırız, kaçını kaybederiz zaviyesinden bakmadığımız bellidir, bilinmektedir. Siyasi çetele tutmadığımız her türlü izahtan varestedir.(Gazete Duvar)

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.