Barikat taraftar grubundan Yüksekova'ya destek

Barikat taraftar grubundan Yüksekova'ya destek

Amedspor taraftar grubu Barikat, sattığı atkı ve tişörtlerden elde ettiği geliri Yüksekova halkı ile dayanışmak amacıyla ilçeye gönderdi.

A+A-

Amedspor taraftar grubu olan Barikat, Yüksekovalı yurttaşlarla dayanışmak amacıyla başlattıkları kampanyanın gelirlerini ilçeye gönderdi. Bastırdıkları forma ve atkı satışlarıyla elde ettikleri gelirle satın aldıkları bir ton kuru bakla, temizlik ve giyim malzemeleri ilçeye ulaştırıldı. 

Barikat taraftar grubu temsilcisi Bilal Akkalu, "Şehirlerimizde başlayan çatışmalardan sonra Barikat ve Mor Barikat taraftar grubu olarak iki defa Sur'a bir defa Cizre'ye yardım götürdük. Gıda ve giyim yardımlarında bulunduk. Bu defa başlattığımız kolektif yardım kampanyasından elde ettiğimiz malzemeleri Gever'e gönderiyoruz. Bundan sonra da kampanyalarımız devam edecek. Tüm halkımızı dayanışmaya büyütmeye çağırıyoruz. Belki Gever'de değiliz ama o acıyı yüreğimiz de hissediyoruz" dedi.

Barikat taraftar grubu temsilcilerinden Erdal Akdamar da, "Barikat olarak bir taraftar grubundan fazlasıyız. Kürdistan'da yaşayan halkımıza ve taraftar gruplarına da çağrıda bulunuyoruz. Siz de kendi imkanlarınızla kampanyalar başlatabilir halkımızın yaralarını sarmasında yardımcı olabilirsiz. Genç yaşlı kadın erkek taraftar ruhu taşıyan herkesi dayanışmayı büyütmeye çağırıyoruz" diye konuştu. 

Mor Barikat taraftar grubu temsilcisi Güler Vural ise, "Bir taraftar grubunun böyle bir kampanya başlatması ön açıcıdır. Tüm kadın arkadaşlarımıza sesleniyorum. Her şeyde öncü olduğu gibi bu dayanışma kampanyasında da öncü olalım birlikte halkımızın yaralarını saralım" diye çağrıda bulundu. (DİHA)

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.