Baro Başkanı Canan," Bu yolu kullanan hiç bir vatandaşın can güvenliği yoktur"

Baro Başkanı Canan," Bu yolu kullanan hiç bir vatandaşın can güvenliği yoktur"

Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, sabah saatlerinde Yüksekova-Van karayolu yeni köprü mevkiinde meydana gelen heyelan için yaptığı paylaşımda, 'Bu yolu kullanan hiçbir vatandaşın can ve mal güvenliği yoktur' ifadelerini kullandı.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova-Van karayolunda Yeniköprü mevkiinde sabahın erken saatlerinde heyelan meydana geldi. 1 araç heyelan altında kalırken araç içerisinde ki 3 kişi yaralandı. 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında paylaşım yapan Hakkari Baro Başkanı Ergün Canan, söz konusu yola alternatif yolların yapılması ve yapımına devam edilen tünellerin biran önce açılması çağrısında bulundu. 

Canan Paylaşımda,' 
Burası uluslararası bir yol yani İpek yolu. Van-Hakkari yolu, mevki Yüksekova-Yeni Köprü arası. Vatandaşların ve bizlerin sık sık kullandığı bir yol ve kullanacağımız başka bir yolda yoktur. Yetkilileri bir kez daha uyarıyoruz. Yıllardır bitirilemeyen tünelin bitirilmesi ve başka alternatif yolların bir an evvel yapılması gerekir. Çünkü bu yolu kullanan hiç bir vatandaşın can ve mal güvenliği yoktur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.