Başkan Büyüksu mazbatasını aldı

Başkan Büyüksu mazbatasını aldı

Hakkari Yüksekova ilçesine bağlı Esendere belde belediye başkanlığını yeniden kazanan Dırbaz Büyüksu mazbatasını aldı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

YÜKSEKOVA - 31 Mart Mahalli idareler genel seçimleri sonrasında Esendere Belde belediye başkanlığını kazanan Dırbaz Büyüksu mazbatasını aldı.

Öğle saatlerinde ilçe adliye binasında bulunan seçim kurulana giden  Büyüksu mazbatasını alarak, Esendere'de ikinci dönemine resmi olarak başlamış oldu. 

Mazabatayı aldıktan sonra ilçe seçim kurulu önünde açıklamalarda bulunan Büyüksu," Mazbatanın alınmasında emeği geçen bütün Esendere halkına çok teşekkür ederim, saygılarımı sunuyorum. Bu mazbata 5 yıllık hizmetimizin sonucudur. Halkçı bir belediyeciliğin sonucudur, gönül belediyeciliğin bir sonucudur, sosyal belediyeciliğin bir sonucudur. Biz Esendere belediyesinde gerçekten sosyal belediyecilik anlamında çok güzel hizmetler yaptık. Hakkari bölgesinde 5 yılda Dırbaz Büyüksu Belediyeciliği konuşuldu ve bundan da onur duyuyorum. Tüm ekibimizle güzel işler çıkardık. İnşallah önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizin üstüne çok daha güzel hizmetler bırakarak, Esendere'ye yepyeni hizmetler kazandıracağız. tekrardan emeği geçen, bizleri destekleyen bütün herkese teşekkür eder, sonsuz saygılarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.