Başkan Büyüksu, sağlık çalışanlarını unutmadı

Başkan Büyüksu, sağlık çalışanlarını unutmadı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü nedeniyle sağlık çalışanlarıNa gül vererek, günlerini kutladı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, sağlık çalışanlarını unutmayarak günlerini kutladı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında Esendere Gümrük sınır kapısında Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan sahra hastanesini ziyaret eden Esendere Belediye Başkanı DIrbaz Büyüksu, burada görev yapan sağlık çalışanlarına gül vererek, 12 Mayıs Hemşireler gününü kutladı. Ardından Beldede ki sağlık ocağına geçen Başkan Büyüksu burada ki sağlık çalışanlarına da gül verip günlerini kutladı.
D2 (2)
Böyle bir günde sağlık çalışanlarının yanında olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Büyüksu, “Türkiye'nin en ücra köşesindeki Esendere Sınır Kapısı'nda görev yapan sağlıkçılarımızın yanında olmak için onlarla güzel bu günü paylaşmak için buluyoruz. Sağlık çalışanları şu an dünyanın en fedakar, en zor görevini yapıyorlar. Onları canı gönülden tebrik ediyorum. Onlar bizim için evlerinden ve ailelerinden uzakta mücadele veriyorlar. Tarih bunları elbette altın harflerle yazacaktır. Bizde onlara her anlamda teşekkür ediyoruz. Tüm sağlıkçı çalışanları, sağlık emekçileri başımızın tacıdır” dedi.

Sağlık çalışanları da Başkan Büyüksu'ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
D4DD3DD2

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.