Başkan Canan: Her Koşulda Hizmet Vermeye Devam Edeceğiz

Başkan Canan: Her Koşulda Hizmet Vermeye Devam Edeceğiz

3'üncü kez Hakkari Baro başkanlığına seçilen Av. Ergün Canan, Hukukun üstünlüğüne inanarak vatandaşlarımıza her koşulda hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

A+A-

İSLAM DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

3'üncü kez Hakkari Baro başkanlığına seçilen Av. Ergün Canan, Hukukun üstünlüğüne inanarak vatandaşlarımıza her koşulda hizmet vermeye devam edeceğiz. dedi 

Hakkari Barosu 10. Olağan Genel Kurulunda yeni dönem başkanını seçmek için sandık başına gitmesiyle ve 142 avukatın oy kullandığı seçimlerde 57 oy alan mevcut başkan Ergün Canan yeniden Hakkari Barosu başkanı seçildi.

''Hukukun üstünlüğüne inanarak, biz vatandaşlarımıza her koşulda hizmet vermeye devam edeceğiz'' diyen Hakkari Baro Başkanı Av. Ergün Canan, ''Meslektaşlamızın tevecühleri ile 3'üncü kez Baro Başkanlığına seçildim. Bizimle beraber seçilen yönetmimizdeki arkadaşlarımızı bu vesileyle tekradan kutluyorum. Bizler 2019'dan beri Hakkari Baro başkanlığını yürütmekteyiz. Hakkarili vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Hem yerelde hem dışarıda halkımızı Hakkari Barosu olarak en iyi şekilde temsil etmeye gayret sarfediyoruz. Nerede bir insan hakları ihlali varsa Hakkari Barosu her zaman orada olmuştur. Bundan sonra da yaşanacak hak ihalallerinde Hakkari Barosu hep orda olacaktır ve bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz göreve gelirken hukukun üstünlüğüne inanarak geldik. Bu minvalde yürüttük tüm çalışmalarımızı. Bölgemizin her tarafında yaşanan hak ihlallerini birebir, sıcağı sıcağına takip etmeye ve müdahale etmeye çalıştık. Bazen başarılı olduk, bazen de başarısız olduk. Yine de vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Şunu da belirtemek isterim ki biz bugüne kadar hiçbir kurum ve kuruluşu ayırmadık, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadık ya da karşı bir duruş sergilemedik. Herkese aynı mesafede olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Dün de öyleydi, bugün de öyle, yarın da öyle olacaktır. Kapımız herkese açıktır. Hakkari Barosu olarak kurumlara ve siyasi partilere duyduğumuz saygıyı, aynı şekilde Hakkari Barosu olarak bizler de yönetim olarak beklemekteyiz. Bundan sonra Hakkarimize, Hakkarili vatandaşlarımıza ve meslektaşlarımıza hizmet vereceğimizden kimsenin koşkusu olmasın. Hakkari Barosunu hakettiği yerlere getireceğimizin sözünü veriyoruz bu vesileyle'' İfadelerini kullandı.

Öte yandan, 3'üncü kez Hakkari Baro Başkanlığına seçilen Av. Ergün Canan'a tebrik ziyaretleride devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.