Baykal-Erdoğan görüşmesiyle ilgili konuştu

Baykal-Erdoğan görüşmesiyle ilgili konuştu

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Baykal’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine ilişkin “Baykal gitmeye niyetliydi ‘Koalisyon konusu olmasın’ dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş” dedi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin konuştu.

Sözcü gazetesi yazarları Emin Çölaşan, Bekir Coşkun ve genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz'a konuşan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

‘İçeride koalisyon görüşülmüş'

“Ben de çok ayrıntı bilmiyorum. Baykal gitmeye niyetliydi. Ben ‘Sakın Kaçak Saray'da olmasın' ve ‘Koalisyon konusu olmasın' dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş.

“Sayın Deniz Baykal'ın o gece bana neden ulaşamadığını ise, ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00'ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum.

“Sayın Deniz Baykal, televizyona yaptığı açıklamanın biraz daha ayrıntılısını bana anlattı. Bilgim dahilindeydi görüşme. Baykal gitmeye niyetliydi.

“Ben ‘Sakın kaçak Saray'da olmasın' ve ‘Koalisyon konusu olmasın' dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş. Sayın Deniz Baykal'ın o gece bana neden ulaşamadığını ise, ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00'ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum.”/İMC

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.