Belediye spor, İran’ın Argé Bam takımını misafir etti

Belediye spor, İran’ın Argé Bam takımını misafir etti

Yüksekova belediye spor, İran’ın Kerman Vilayeti Bam’dan Argé Bam takımını misafir etti.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediye Spor, İran, liginde oynayan Kerman Vilayeti, Arge Bam takımını Yüksekova'da misafir etti.

Arge Bam takımını yaklaşık bir hafta Yüksekova'da misafir eden Yüksekova Belediyesi Spor Kulübü, konuk takımın hoca ve oyuncularını Yüksekova ve çevre köylerinde gezdirerek ilçedeki spor çalışmaları ile ilgili bilgilendirdiler. Konuk takım ile karşılıklı yapılacak maçların 1. Yüksekova şehir stadında oynanırken 2.sini de yaklaşık 4 ay sonra İran'ın Kerman Vilayeti Bam'da oynanacak.

Yüksekova Belediyesi Spor Kulübü başkanı Rahmi Bor ve kulp yöneticilerinin da izlediği dostluk maçında her iki takım adına açıklamada bulunan Yüksekova belediye spor alt yapı Koordinatörü Mithat Özcaner, “Bu sene 2015-2016 genç geliştirme ligine hazırlanırken bir çok takım ile ilişkilimizi güçlendirerek özel maç yapma fırsatı elde ettik. Bu takımlardan biri de İran liginde oynayan  Kerman Vilayeti, Arge Bam takımı oldu. Arge Bam takımını yaklaşık bir haftadır Yüksekova'da misafir ediyoruz. İmkanlarımız dahilinde misafir takıma ilçemizin güzelliklerini göstererek, ilçemiz hakkında bilgilendirdik. Yüksekova'da karşılıklı yapacağımız çalışmalardan sonra bizde  4 ay sonra Arge Bam takımının misafirleri olarak İran'ın Kerman Vilayetine giderek kendilerine misafir olacağız. Kardeş takım ile diyalogumuz devam edecektir. Ayrıca ilk defa katılacağımız genç geliştirme ligi için Yüksekovalı esnaf, iş adamı ve belediye spor taraftarlarından da destek bekliyoruz. Belediye spor olarak bundan sonra da genç takımımızı daha ileriye taşımak için imkanlarımızı zorlayarak yapabileceklerimizin en iyisini yapacağız” dedi.

Yüksekova şehir stadında yapılan dostluk maçından önce her iki takımın Hoca ve yöneticilerine karşılıklı çeşitli plaket ve hediyeler verildi.

 

21285

21286

21287

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.