Belediye'den 'Kapak Toplama Kampanyası'

Belediye'den 'Kapak Toplama Kampanyası'

Yüksekova Belediyesi engelli yurttaşları tekerlekli sandalye sahibi etmek için başlattığı ‘Pet Şişe Kapak Toplama Kampanyası’ devam ediyor.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediyesi'nin başlattığı ‘Pet Şişe Kapak Toplama Kampanyası' her geçen gün yurttaşların duyarlılığı ile amacına ulaşmaya devam ediyor.

Kampanya sonunda ihtiyaç sahibi olan engelli yurttaşların tekerlikli sandalye sahibi olacaklarını belirten Yüksekova Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Berrin Yıldız, projeyle temel hedeflerinin çevre bilinci oluşturup engelli haklarına saygılı yüksek bir toplumun oluşmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi.

-1-029.jpg

Yıldız “Şubat ayı itibarı ile başlattığımız bu kampanya ile hem doğanın korunmasına katkı sağlamış hem de geri kazanım bilincini gelecek nesillere aktarmış bulunmaktayız. Proje ile ilçemizdeki engelli yurttaşlarımıza umut olmaktayız. Belediyemizce başlatılan ve uygulanmakta olan sosyal projelerimizin temelini engelli yurttaşlarımız oluşturmakta ve teknik projelerimizde ise engelli yurttaşlarımızın ihtiyaçları ön planda tutulmaktadır. Bu sebeple tüm duyarlı yurttaşlarımızı pet şişe kapak toplama kampanyasına davet ediyorum. Lokantalar, Okullar ve birçok kurum katkılarıyla devam eden kampanyamızın daha verimli olması için tüm yurttaşlarımızın bu çalışmamıza destek vermelerini istiyoruz” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.