Belediyenin temizlik garajı yenileniyor

Belediyenin temizlik garajı yenileniyor

Hakkari Belediyesi’nin temizlik işleri yüklenicisi Nefel İnş. Tem. LTD. ŞTİ şirketine ait garaj yenileniyor.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Hakkari Belediyesinin temizlik işleri yüklenicisi Nefel İnş. Tem. LTD. ŞTİ şirketinin, kentin Sümbül Mahallesinde 3 bin metrekarelik alanda kurulu olan, içerisinde on beş kapalı parkı, iki araç gereç deposu, bir akaryakıt istasyonu, bakım ve onarım atölyesi bulunan garaj için yenileme çalışmaları başlatıldı.

‘ASFALTLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI'

Bu kapsamda başlatılan çalışmaların ilk ayağında garajın eski nöbet kulübesi yenilenerek genişletildi. Daha sonra garajın 2 bin metrekarelik açık park alanı asfaltlandı. Yapılan asfaltlama çalışmalarına firmanın personelleri de destek verdi. Garajda yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Behçet Kanat, Temizlik İşleri Müdürü Erhan Okay, belediye encümenleri ve şirketin yönetim kurulu başkanı Kadir Tan heyet halinde garaj yerini ziyaret edip, çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

‘GARAJ BAŞTAN SONA YENİLENECEK'

Heyettin incelemelerinin ardın garaj yenileme çalışmalarına ilişkin Belediye Eş Başkan Yardımcısı Behçet Kanat'a bilgi veren şirket yönetim kurulu başkanı Kadir Tan, asfalt çalışması ardından kapalı parkların kapılarının değişeceğini, beton yapılara boya yapılıp boyanacağını, girişte bulunan nöbet kulübesine raylı kapı yapılacağını ve garaj çevresinde düzenlemelerin yapılıp etrafına çit örüleceğini belirtti.

bel

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.