Çalışmalar 3 gündür aralıksız devam ediyor

Çalışmalar 3 gündür aralıksız devam ediyor

Yüksekova belediyesi, karla mücadele ekipleri 3. Gün sabaha kadar çalışarak çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklarda kar temizliği yaptı.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova belediyesi, karla mücadele ekipleri 3. Gün sabaha kadar çalışarak çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklarda kar temizliği yaptı.

Karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Yüksekova Belediyesi, Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Zabıta ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile gece ve gündüz iki vardiyalı çalışıyor. Yoğun yaşam alanları ile birlikte ana caddeleri ulaşıma açtıktan sonra çarşı merkezinde çalışma başlatan ekipler, 3. Gün sabaha kadar aralıksız çalışarak çarşı merkezi ve bağlı ara sokaklarda kar temizliği yaptı. Cengiz Topel caddesine bağlı ara sokaklarda gündüz kar temizliği yapan ekipler, Cengiz Topel Caddesi'nde ise sabaha kadar vardiyalı bir şekilde çalışarak kar temizliği yapıyor.

3 greyder 1 kazıcı 4 kepçe 1 eder ve 8 kamyon ile çalışma yürüten ekipler, belli alanlara topladıkları tonlarca kar kütlelerini kamyonlarla çarşı dışına çıkarırken, iş makinelerinin etkili olamadığı bölgelerde bilek gücü ile kar temizliği yaptı. Ara sokaklarla birlikte Cengiz Topel caddesinin sol şeridini tamamen temizleyen ekipler, sağ şeridin de nerdeyse tamamını bitirdiler. kalan çok az kısmının da bu gece temizleneceği belirtildi.

Sabah saatlerine kadar devam eden kar temizleme çalışmalarına başkan yardımcısı Hüsnü Beşer, Belediye Meclis Üyeleri, Destek Hizmetler Müdürü Ahmet Tosun, Zabıta Müdürü Tahir Tekinalp, Temizlik Şirketi Müdürü Ayhan Atsız ve ilgili birim çalışanları katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.