Cengiz Topel Caddesi'nde Yıkama Çalışması

Cengiz Topel Caddesi'nde Yıkama Çalışması

Yüksekova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler Cengiz Topel Caddesinde yıkama çalışması yürüttü.

A+A-

İSHAK DÜZENCİ - YÜKSEKOVAGÜNDEM

Yüksekova Belediyesi, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri akşam saatlerinde çarşı merkezinde trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte ilçenin en işlek caddesi olan Cengiz Topel Caddesinde yıkama çalışması başlattı.

Zabıta Trafik ekipleri çalışma öncesi söz konusu caddede park eden araçların kaldırılması için anonslar yaparak yıkamanın rahat yapılmasını sağladı. Öte yandan atık su kanalları Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı çalışanlar tarafından bilek gücü ile temizlendi.

Yapılan çalışmayı Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay, Başkan Yardımcısı İdris Kuş, Trafik komisyonu sorumlusu Erol Aydın, Belediye meclis üyesi Reyhan Arslan, İtfaiye Müdürü Ferhat Özdil yerinde takip ederken, Zabıta amiri Ahmet Durmazer ve Trafik amiri Arif Hanoğlu ise trafiğin kontrollü geçişini sağladı.

Kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay, “Uzun zamandır çarşı merkezini yıkayamadık. Çünkü hala birçok mahallelerimize bağlı bölgelerde su sıkıntısı var. Her gün ekiplerimiz bu sıkıntıların giderilmesi için çalışma yürütüyorlar. İtfaiye araçlarımızla bir nebzede olsa su sıkıntısı olan mahallere içme suyu taşımaya çalışıyoruz hal böyle olunca çarşı merkezini yıkamak için yetersiz kalıyoruz. Su sıkıntılarının azalmasıyla birlikte çarşı merkezinde ve bağlı ara sokaklarda yıkama yürütmeye devam edeceğiz. Yaptığımız bu çalışmada duyarlı davranan tüm vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

2276122745227462274722748

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.