Çiftçi ailesinin mutlu günü - Hakkari

Çiftçi ailesinin mutlu günü - Hakkari

Hakkarili İş Adamı Aydın Çiftçi’nin Avukat oğlu Cengiz Çiftçi Hakkari Üzümcü Derav Mahallesi’nde gerçekleşen görkemli bir düğünle Diyarbakırlı öğretmen Tuba Egin ile dünya evine girdi.

A+A-

MUSA DÜZENCİ / YÜKSEKOVAGÜNDEM

Hakkari’ye 30 kilometre uzaklıkta bulunan Üzümcü’nün Derav mahallesinde düzenlenen düğün töreniyle Hakkarili Avukat Cengiz Çiftçi ile Diyarbakırlı Öğretmen Tuba Egin dünya evine girdi.


fotoic.jpg

Efsane Arslan Organizasyon tarafından farklı konsept ve aksesuarlarla Çiftçi ailesinin bahçesi bir kır düğün alanı gibi süslendi. Adeta görsel şölen oluşturan düğün alanı bütün ayrıntılarla göz kamaştırdı.

Çiftçi ailesinin düğün törenine bölgenin kanaat önderleri, iş adamları, siyasi partilerin il başkanları, Diyarbakır, İstanbul, Van illeri ile yurt dışından gelen binlerce davetli katıldı.

Misafirler, Abdullah Herki, Murat Demir, Süleyman Derinses ve Fuat Taş’ın seslendirdiği Kürtçe müzikler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Hakkarili iş İnsanı İsmet Çiftçi, Kendilerini yalnız bırakmayarak, düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür etti. 

Damadın Babası İş İnsanı Aydın Çiftçi, Düğün törenine katılan tüm eş dost ve akranlarına teşekkür etti.

Damat Avukat Cengiz Çiftçi ise, "Türkiye’nin bir birçok yerinden hatta yurt dışından konuklarımız burada. Yaklaşık çiftimizin 4 yıl önce Diyarbakır’da başlayan arkadaşlıkları düğünle sonuçlandı. Çok mutluyuz. Burada hoşgörü ortamı oluştu. Farklı kesimlerden vatandaşlar bir arada olmak bizim için ayrıca mutluluk verici" şeklinde konuştu.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum