Çiftçi YÜTSO Başkanlık Adaylığını Açıkladı

Çiftçi YÜTSO Başkanlık Adaylığını Açıkladı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 19 Kasım 2022 tarinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için İsa Çiftçi Sarı listede adaylığını açıkladı.

A+A-

Yüksekova ilçesinde 19 Kasım 2022 tarinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için İsa Çiftçi Sarı listede adaylığını açıkladı.

Yüksekova İpekyolunda bulunan Simitçi Dünyasında verilen kahvaltıda, Çok sayıda İş İnsanı ve Esnaf'ın katılmasıyla, Esnaf olan İsa Çiftçi Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için Adaylığını açıkladı.


Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerine SARI LİSTE adıyla yer alacaklarını belirten Salih İsa Çiftçi, ''19 Kasım 2022 de yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve sanayi odası başkanlığı seçimine sarı listeden adayım.

''Yüksekova Değişime muhtaç''

Düzenlenen programda konuşan İsa Çiftçi; Yüksekova artık değişmek zorunda dedi. dünyada yaşanan dönüşümlere Yüksekova'nın ayak uydurmakta zorluklar çektiğini söyleyen Çiftçi Yüksekova'nın sahip olduğu avantajlarını yeterince değerlendirmediğini vurguladı. 

''Bu Bir Gençlik Hareketi''

Sarı listeden aday olduğunu açıklayan İsa Çiftçi Yüksekova Ticaret ve Sanayi odasının en genç yönetimini kuracağını vurguladı. ''Gençlik demek umut demek, gençlik demek hareket demek gençlik demek değişim demek'' diyen İsa Çiftçi Yüksekova da en büyük yatırımın gençlere yapılması gerektiğini ve gençlerin Yüksekova'nın yönetimde büyük roller alması gerektiğini söyledi.

''Yüksekova Sahipsiz değil''

Son yıllarda sürekli dillendirilen " Yüksekova Sahipsiz bir memleket" söylemine karşı olduğunu söyleyen Çiftçi; "Yüksekova'nın sahibi biziz Yüksekova'nın sahibi Yüksekova da yaşayan 120 bin insandır. Hep beraber el ele vereceğiz ve Yüksekovamızı laik olduğu konuma getireceğiz inşallah"dedi 

''Şemdinli ve Derecik ticaret odasında en üst düzeyde temsil edilecek''

Yaptığı konuşmada Şemdinli ve Derecik için çok özel projelerinin olduğunu söyleyen Çiftçi Şemdinli ve Derecik ilçelerinin oda da en üst düzeyde temsil edileceğini ve bu iki kardeş ilçenin bütün sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını söyledi'' İfadeleri kullandıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.