Cumhurbaşkanı adayı İnce Yüksekova'daydı

Cumhurbaşkanı adayı İnce Yüksekova'daydı

Hakkâri mitingi için Yüksekova Selahddin Eyyubi hava limanına gelen CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce burada açıklamalarda bulundu.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

Bu gün saat 3'de Hakkâri'de düzenlenecek miting için özel uçakla Yüksekova Selahaddin Eyyubi havalimanına inen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'yi, ilçede bulunan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu,HDP eski milletvekili Esat Canan ve partililer karşıladı.

Havalimanın VİP odasında gazetecilere açıklamalarda bulunan İnce,“Dün Edirne'de miting yaptık, bugün Hakkari'deyiz. Yarın Rize'deyiz, yarın akşama Antalya'dayız.” dedi.

İnce, şunları kaydetti: Türkiye'yi düşünün dört köşesini Edirne, Hakkari, Rize, Antalya. Dört bir köşeyi de kucaklamak istiyoruz. Sayın Temel Karamollaoğlu'nu ziyaret ettim, başarılar diledim. Sayın Akşener'i ziyaret ettim, başarılar diledim. Sayın Demirtaş'ı dün ziyaret ettim, başarılar diledim. O da bana başarılar diledi. Espri yaptı hatta. Dedi 'Muhharem hoca böyle olmuyor' dedi. Nasıl olsun başkan dedim. 'Her aday birer haftayla sırayla hapis yatsın, hepsini ben yatmayayım' dedi. Konuştuk sohbet ettik. Sayın Erdoğan'a gittim, AK Parti Genel Başkanı. Sayın Erdoğan da adaydır. Kendisiyle de görüştük. Başarılar diledik, o da bize başarılar diledi. Dün herhalde Sayın Perinçek, imzayı doldurdu o da aday. Ona da en kısa sürede uğrayacağım. Ona da başarılar dileyeceğim. Bizim derdimiz Türkiye'yi normalleştirmek. Huzur istiyoruz biz. Bütün rakiplerimin selamı var. 'Selam söyleyin' Hakkari'ye dediler."

İnce, ardından mitinge katılmak üzere karayoluyla il merkezine hareket etti.inceince2

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.