Diyarbakır’da kadın model, muhtar adayı oldu

Diyarbakır’da kadın model, muhtar adayı oldu

Bağlar İlçesi Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına talip olan kadın model Simurg Sarsılmaz, başka aday çıkmaz ise 4 erkek adaya karşı yarışacak.

A+A-

Tek kadın muhtarın görev yaptığı Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler yaklaşırken muhtar adayları da sahaya inmeye başladı.

Cega Medya'nın haberine göre, Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu muhtar adayları arasına Diyarbakır'da ilk kez model bir kadın da dahil oldu.
s1-004.jpg

DİYARBAKIR FİRMALARININ REKLAM YÜZÜ

Sarsılmaz, Diyarbakır Tekstilkent’de üretim yapan yerel firmaların reklam yüzü olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Kaynartepe Mahallesinde kadının bulunduğu zor koşullardan kurtulması ve çektikleri çilenin son bulması için muhtarlığa aday olduğunu belirten Simurg, kadının gücüne yeniden kavuşması için çaba göstermeyi kendine hedef olarak seçtiğini söyledi.

s2-004.jpg

4 ERKEK RAKİBİ VAR

Kaynartepe Mahallesi sakini kadınlarla çok iyi ilişkilerinin bulunduğunu belirten Simurg Sarsılmaz, ‘’Kaynartepe Mahallesinde şuan için 5 muhtar adayı var. 4’ü erkek bir de ben. Ancak seçime daha çok zaman var. Aday sayısı artabilir. Erkek muhtarların çalışmadığını tespit ettim. Her mahallede kadın muhtar olmalı. Çünkü evlerde yaşanan sıkıntıları en iyi kadınlar biliyor. Kadın muhtarlar aracılığıyla da kadınların sorunu görünür olur.'’ dedi.

s3-003.jpg

FANATİK AMEDSPORLU

Aynı zamanda fanatik Amedspor taraftarı olan Simurg, Diyarbakır temsilcisi Amedspor’un tüm maçlarını tribünden izliyor.

s4-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.