Dolar, euro ve altında son durum

Dolar, euro ve altında son durum

Kürsel piyasalarda yaşanan dalgalanmaların etkisiyle altın fiyatları yeniden yükselişe geçti.

A+A-

Kapalıçarşı'da gram altın tüm zamanların rekor seviyeleri olan 193,50 liradan alıcı bulurken, gram altın ise 118,30 lirdan el değiştiriyor

ALTIN YENİDEN REKOR SEVİYELERDE

Küresel piyasalarda artan altın talebi Kapalıçarşı'da altın fiyatlarında bir yükseliş söz konusu... Çeyrek altın rekor seviyeleri olan 193,50 lira seviyesinde dolaşırken, gram altın ise 118,35 lira, CUmhuriyet altını ise 780 liradan alıcı buluyor.

Spot altının ons fiyatı yüzde 0.7 yükselerek 1,246.35 dolardan işlem gördü. Altın fiyatları Çin'den gelen zayıf verilerin ardından güvenli liman talebinin devam etmesiyle yükselişini ikinci güne taşıdı. Spot altının ons fiyatı yüzde 0.7 yükselerek 1,246.35 dolardan işlem gördü. Fiyatlar bir önceki seansta yüzde 1.3 değer kazanmıştı.

DOLAR 2,96'YA ÇEKİLDİ

Geçtiğimiz haftanın son gününde Fitch'in Türkiye değerlendirmesinden saatler önce 2,94 liradan 2,98'e kadar fırlayan dolar yeni haftanın başlamasıyla düşüşe geçti. Serbest piyasada dolar bu sabahın ilk saatlerinde 2,9590 liradan, euro ise 3,2210 seviyelerinden satılıyor.

PETROL FİYATLARI KARARSIZ

ABD türü ham petrolün varil fiyatı 3 sent artışla 33.78 dolardan işlem görürken, Brent ham petrolün varil fiyatı 2 sent düşüşle 36.55 dolara indi.
Petrol fiyatları ABD ve OPEC tarafından üretimin azaltılmasının yarattığı pozitif etki ve Çin'de imalat sektörünün daralmaya devam ettiğini gösteren verilerin yarattığı olumsuz etkiyle beraber dalgalı bir seyir izledi. ABD türü ham petrolün varil fiyatı 3 sent artışla 33.78 dolardan işlem görürken, Brent ham petrolün varil fiyatı 2 sent düşüşle 36.55 dolara indi.(habertürk)

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.