Eğitim-Sen Dayanışma Gecesi

Eğitim-Sen Dayanışma Gecesi

İlçe'nin Eğitim-Sen Yüksekova Şubesi, sendika üyelerine ve öğretmenlere Emek ve Dayanışma gecesi düzenledi.

A+A-

YÜKSEKOVAGÜNDEM

fotoic

Yüksekova Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan zagros iş merkezin 6'cı katında olan Metro Cafe'de düzenlenen geceye Yüksekova Eş Başkanları, HDP, DBP İlçe yönetimi, KESK, DİSK, SES, TÜM BEL SEN, DİVES, Tabipler Odası, TZP, KURDİ-DER ve Eğitim Destek Evi katıldı.

Saygı duruşu ile başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan, Yüksekova Temsilcisi Şube başkanı Çolakoğlu: “Eğitim-Sen Yüksekova temsilciliğinin düzenlemiş olduğu dayanışma gecesinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “2014–2015 Eğitim öğretim yılı çalışma döneminde yönetimimizin belirlemiş olduğu görev ve sorumluluklar ile sendikamızın ilkelerine, değerlerine ve mücadele hedeflerine uygun olarak önemli çalışmalar ve faaliyetler gerçekleştirdik. Eğitim-sen emekçi öğretmenlerin bir arada mücadele ruhu içinde daima varlığımızı sürdüreceğiz. Eğitim-Sen olarak herkese eşit, parasız ve anadilde eğitim hakkı mücadelemizi kararlılıkla sürdürdük. Biz demokratik bir Türkiye istiyoruz. Dolayısıyla bu mücadeleyi yükseltmek için hep beraber mücadelemizi yürüteceğiz” dedi.


sinevizyon gösterisinden sonra yerel sanatçı Abdullah Canan'nın seslendirdiği Türkçe, Kürtçe şarkılarla davetliler doyasıya eğlendiler. Emek ve Dayanışma Gecesi farklı halay ve oyunlarla gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.