Erdoğan, Saray’dan 150 metre ötedeki halkı selamladı: ‘Birlik olalım’

Erdoğan, Saray’dan 150 metre ötedeki halkı selamladı: ‘Birlik olalım’

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na düzenlenen yürüyüşe katılanları Saray’ın balkonundan selamladı, Cumhuriyet Bayramı’nın 92’inci yılını kutladı.

A+A-

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törenin ardından, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na düzenlenen yürüyüşe katılanları Saray'ın balkonundan selamladı.

Yaklaşık 150 metre mesafeden binanın önünde bayraklarla yürüyüş yapan kalabalığı selamlayan Erdoğan, kalabalığa şöyle seslendi:

“Cumhuriyet Bayramımızın 92. yıl dönümünde 1 kilometre uzunluğundaki Türk bayrağımızla şu anda tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya bir mesaj veriyorsunuz. Bu mesaj tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet mesajıdır. Tebrik ediyorum sizleri, kutluyorum sizleri gençler…

Bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. İnanıyorum ki bizi bölmek isteyenlere karşı şu yürüyüşünüz bir sevgi yürüyüşüdür, bir birlik yürüyüşüdür, beraberlik yürüyüşüdür. Kutluyorum sizi gençler, sağ olun, var olun.”imc

saray-cumh

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.